(Foto: Joachim Hellenes)

De utlånte: Seier i debuten

(Foto: Joachim Hellenes) Både William Kurtovic og Alf Øivind Aslesen debuterte med seier i helgen som var.

Alf Øivind Aslesen debuterte for Fram Larvik i PostNord-ligaen der de kom tidlig under i serieåpningen mot Nybergsund IL Trysil. I andre omgang snudde Fram kampen i Framparken og vant til slutt 2-1.

Håkon Lorentzen er utlånt til Åsane Fotball. (Foto: Bjørn Erik Nesse)

Aslesen spilte hele kampen i forsvarsrekka til Fram Larvik.

Også William Kurtovic fikk være med i en snuoperasjon på Jessheim Stadion. I lokaloppgjøret mot Strømmen lå Ull/Kisa under 0-1, når Kurtovic ble byttet inn med tjue minutter igjen å spille.

Hans nye lagkamerat Ole Andreas Nesset scoret to ganger som sørget for at Ull/Kisa gikk seirende ut av lokaloppgjøret.

Håkon Holmefjord Lorentzen er tilbake i Åsane og har allerede spilt tre kamper for de oransje i OBOS-ligaen. To av dem fra start og én som innbytter ved pause.

I følge rapportene vil både Aslesen, Kurtovic og Lorentzen være involvert i onsdagens cupkamper.