De utlånte: Lorentzen med ny scoring

(Foto: Bjørn Erik Nesse) Håkon Lorentzen scorte da Åsane snudde til seier, mens William Kurtovic startet for Ull/Kisa.

Alf Øivind Aslesen, som har startet Fram Larviks fem første seriekamper i år, skadet seg for to uker siden i en kamp mot Asker og stod dermed over helgens kamp. Petter Belsviks menn tapte 2-1 borte mot tabellnabo Moss i fraværet av "Alfi". Det er ventet at nøtterøygutten trolig er ute i flere uker etter en ankelskade.

William Kurtovic på sin side er skadefri og startet Ullensaker/Kisas kamp mot Notodden 2. pinsedag. Den lokale midtbanespilleren spilte i en ankerrolle fram til det 83. minutt. Da hadde nemlig Erlend Hustad akkurat sendt gjestene i ledelsen, og trener Vegard Skogheim ofret Kurtovic til fordel for å satse med stopper Ciisè Aaden Abshir på topp. Likevel endte det med 1-2-tap for de gule grønne på Jessheim Stadion.

Håkon Lorentzen og Åsane tok imot Kongsivnger hjemme på Myrdal Stadion, og den utlånte SF-spissen startet kampen på benken. Etter å ha ligget under 1-0 til pause valgte derimot Mons Ivar Mjelde å sette innpå Lorentzen i jakt på opphenting. Oransjetrøyene kom tilbake ved to anledninger i sluttminuttene, og i det 94. minutt dukket Sandefjords innslag opp og satte den definitive spikeren i kista med en iskald avslutning i korthjørnet alene med keeper. Den tidligere Brann-spilleren har nå tre mål til sammen i år.