Cup exit til tross for en veldig god J19 kamp mot Amazon Grimstad

Jentene gjennomførte en veldig god cup kamp mot Amazon Grimstad på kanskje Norges fineste gressmatte, Levermyr Stadion. Det er likevel en rar dommersituasjon tilskuerene vil huske fra kampen, og ikke en velspilt cupkamp av to gode lag.

Sandefjord starter kampen i en velkjent 1-4-3-3 formasjon. Det ble en god start og allerede etter 7 minutter kom Taule fri på høyre kant, la flott inn til Sofie Igelkjøn som enkelt scoret kampens første mål. Fantastisk start for SF Kvinner.

Etter en god start de første 20 minuttene slapp vi Amazon Grimstad inn i kampen. Mange tøffe dueller og gode muligheter til begge lag. Det ble ikke flere mål og vi ledet 1-0 til pause.

Andre omgang fortsatte som slutten av første. Muligheter til begge lag, men fra 70. minutt overtar SF Kvinner mer og mer av spillet med mange fine kombinasjoner. Det er derfor ekstra kjedelig at Amazon klarer å prikke inn en scoring på corener i det 80. minutt. Etter scoringen bytter vi inn Nora for Thea for å få inn friske bein.

Vi presser på i sluttminuttene for få en scoring, men det ender 1-1 etter ordinær tid. Jentene gjør seg klar til 2 x 5 min ekstraomganger. Dommer informerer begge lag om at det er "golden goal", noe lagledelsen synes er rart. To minutter ut i andre ekstraomgang scorer Amazon Grimstad på en ny corner. Kampen blåses av, vi tror vi har tapt kampen 2-1 og begge lag går i garderoben. Etter en god stund kommer dommer tilbake og informerer om at han dessverre har gjort en feil. Begge lag må kle på seg og spille de siste 3.19 minuttene da "golden goal" ikke skulle praktiseres. De siste minuttene spilles i tussemørket på Levermyr Stadion uten at det store skjer, og SF Kvinners cup-exit er en realitet. Vi stilte med følgende lag: