Bohinen: - Vi vil gå tøft ut

Før kampen mot Viking sier hovedtrener Lars Bohinen at guttane vil gå tøft ut og forsøke å dominere kampen.

Etter fredagens trening i lett regn på Komplett Arena kunne hovedtrener Lars Bohinen fortelle at hele troppen har trent godt hele uken. Kun suspenderte Victor Demba Bindia må stå over søndagens kamp og Bohinen har grublet mye over søndagens laguttak. 

Annonse:

- Vi har spillere som er i form som må starte på benken. Det er en uvant posisjon for meg å være i. Nå er det problematisk å ta ut et lag og det er bare bra, sier Bohinen til hjemmesiden. 

Bindia er ute

Videre er Bohinen hemmelighetsfull når det gjelder hvem som tar Bindias vante plass på høyresiden. 

- Vi har vært gode på hjemmebane og har en god statistikk her. Vi ønsker å dominere kamper her og vil gå tøft ut mot Viking på søndag. 

Viking har ryggen mot veggen og må ha poeng. Bohinen forventer at gjestene også vil gå tøft ut og at det vil bli en kamp med høyt tempo. 

Stavanger-laget har brukt sommeren på å forsterke troppen og kommer med flere nye ansikt til Vestfold i helgen. - Vi har fulgt godt med på hva Viking har gjort den siste tiden. Spillere inn/ut og ikke minst treningskamper. Det er et lag som kommer hit og er for oss veldig uforutsigbart, sier Bohinen som fredag kunne feire sin 48 fødselsdag. 


Annonse fra Eliteserien: