Bohinen: - Vi har et slagkraftig lag

Hovedtrener Lars Bohinen før fredagens oppgjør mot Sogndal. Kampstart kl. 19.00.

Det er solgt over 5500 billetter til fredagens kamp mot Sogndal. Noe som tyder på at det vil bli et fullsatt Komplett Arena i Eliteseriens 19. runde. - I morgen blir det fullt antageligvis og det blir masse barn og masse entusiasme og det er klart at med sånne rammer så er det jo litt artigere å spille fotball, sier hovedtrener Lars Bohinen etter torsdagens trening.


Annonse:

Med tanke på laget og nye spillere sier han at de tenker mye på å gjøre forandringer både i forhold til formasjon og spillere. En situasjon som Bohinen sjeldent har vært i før med så mange muligheter, men også utfordringer. –Vi får se i morgen, det blir hvert fall et slagkraftig lag som kommer på banen. I min tid har vi ikke hatt bedre lag og bedre spillere tilgjengelig, sier han.

Om morgendagens motstandere, Sogndal, sier Bohinen at det er et hardtarbeidende lag med god moral og et lag som spiller veldig direkte. - I sist kamp mot Odd så lå de veldig dypt og forsvarte seg dypt og kjørte kontringer. Jeg vil bli overrasket hvis de ikke gjør det her og. Jeg blir ikke overrasket, men det ville være rart egentlig. Gjør de noe annet så er vi forberedt på det. Men det er et lag med masse ’go i’ som har både styrker og svakheter, sier han.

Q43A8837
REVANSJE?: Guttane er på jakt etter revansje for det forsmedlige tapet mot Sogndal i sommer. (Foto: Torstein Flåm)

På spørsmål om de nye spillerne allerede er en suksess, er Bohinen tydelig på at han syns det er litt tidlig å si etter én kamp, men at det ikke er noen tvil om at alle tre har kommet inn og gjort et godt inntrykk. – De setter preg på treningshverdagen, pusher de andre og alle tre er jo i nærheten av å spille og alle er mer enn gode nok til å spille, sier han. –Men så handler det om dette her med å komponere det beste laget og da er det en utfordring å komme inn så lenge vi vinner kamper, fortsetter han.

Det å være trener i Sandefjord akkurat nå sier han er utfordrende på en annen måte enn det har vært tidligere, men at det alltid har vært morsomt. - Det er utfordrende på en annen måte enn det har vært tidligere hvor vi har hatt mye skader, laget har på mange måter gitt seg sjøl ofte og vi har ikke hatt så mange variasjonsmuligheter eller muligheter generelt så det er en ny situasjon å være i, men den er jo takknemlig da, avslutter han.

Kampen mot Sogndal spilles på Komplett Arena fredag fra kl. 19:00.

Annonse fra Eliteserien: