Bohinen: - Klarer ikke skape nok sjanser

LA MANGA: Hovedtrener Lars Bohinen fant positive ting å ta med seg fra kampen mot Kristiansund BK og sier laget må bli farligere foran motstanderens mål.

Treningskampen mot Kristiansund endte med 0-1 tap etter en jevnspilt kamp, der guttane slet med å skape målsjanser. 

Skal ha offensivt fokus fremover

Hovedtrener Lars Bohinen var fornøyd ganske fornøyd med deler av spillet i løpet av kampen, men forteller at laget slet med å skape målsjanser.

- Vi klarer ikke skape nok sjanser. Vi burde klart å skape mer, spesielt i første omgang med medvinden vi hadde, sa Bohinen etter kampen.

- Vi kommer til flere innlegg og det var mer trøkk i oss. Jeg føler egentlig at vi har ganske kontroll defensivt også. Det var en dødball igjen som ødelegger for oss. 

Videre sier Bohinen at laget skal jobbe mer med dødballer både offensivt og defensivt den kommende uka. Laget skal også ha fokus på den offensive delen av spillet sitt.


Langt mer positivt

Midtbanespiller Thomas Kind Bendiksen mener laget presterte langt mer positivt enn mot Tromsø sist. Selv om han påpeker at det bare skulle mangle.

- Det føles trygg og godt, og vi gjør de tingene vi har blitt enige om. Vi slipper inn ett unødvendig mål, sier midtbanespilleren rett etter kamp.

- På individuelle prestasjoner har vi langt mer å gå på. 

Bendiksen ble brukt som sentral midtbane i kampen mot KBK. En rolle han trives godt i.

- Det er en rolle jeg trives veldig godt med. Det funket helt på det jevne i dag. 

- Vi ligger fint og hindrer dem i å skape sjanser og vi ser også potensiale i vårt eget spill. 


Annonse fra Eliteserien: