- Blir bedre kjent

LA MANGA: En av vinterens nyervervelser, Kevin Jablinski (20) forteller at treningsleiren på La Manga har gjort godt for han som er ny i gruppa.

Annonse:

En uke med harde treningsøkter og kamper på La Manga er unnagjort. Kevin Jablinski signerte for SF tidligere i vinter og kan fortelle at treningsleiren på La Manga har gjort godt for han som er ny i gruppa.

Viktig sosialt

- La Manga-oppholdet har egentlig vært ganske fint. Vi har fått en uke med mye trening og en kamp i beina for min del, forteller forsvarsspilleren.

- Og det har vært bra sosialt ikke minst. Jeg har blitt mye bedre kjent med gutta, som er veldig fint for meg som er ny i klubben.

Hos Jablinski sitter kommentarene løst og han beskriver seg selv som en liten klovn, i positiv forstand. Etter en uke sammen har gruppa glidd mer sammen og 20-åringen forteller at han slipper seg mer løs nå.

- Uka har gjort godt for en fersking i gruppa. Jeg trives veldig godt, sier Jablinski til hjemmesiden.

ahDSC_3706 (1).jpg
MOT KBK: Jablinski spilt nesten hele kampen på mandag. (Foto: Anders Hoven/Digitalsport)

Jobber med posisjonering

Mot Kristiansund BK på mandag spilte han nesten hele kampen som venstre stopper og han føler det også går bedre og bedre på banen.

- I min første kamp mot Notodden var det hips om haps. Jeg føler det bare blir bedre og bedre for min egen del også. 

- Jeg fortsatt jobbe med posisjoneringen min og være nøye med de små detaljene. Den ene meteren var kanskje ikke nødvendig i 2.divisjon, men kan være avgjørende på dette nivået, forteller Jablinski. 

RESTITUSJON: Guttane spilte fotballtennis dagen etter kamp.
RESTITUSJON: Guttane spilte fotballtennis dagen etter kamp.

Den unge midtstopperen var glad for å få prøve seg mot Kristiansund på mandag og forteller at han ikke blir stresset av at han nå møter bedre lag enn han gjorde i 2.divisjon i fjor. 

- Jeg tenker mest på mitt eget spill, som jeg alltid har gjort. Det fungerte fint på mandag. Jeg tenker ikke noe på nivåforskjellen, bortsett fra at man må være mer på hugget, understreker han.

Jablinski er glad i mye trening og har nå bodd med Thomas Kind Bendiksen en uke. I tillegg til fellesøktene har har de pushet hverandre med egentrening for å bli klare for en lang sesong. 

- Jeg og Thomas har vært oppe hver morgen og hatt to-tre økter om dagen. Han sitter på mye kompetanse og vi har vært flinke til å pushe hverandre på trening for å hele tiden bli bedre.

Onsdag reiser Kevin og troppen videre til Albir i Alicante. Nedenfor ser du Jablinski ta en rundtur på hotellet på La Manga tidligere i uken med kamera og mikrofon.

Annonse fra Eliteserien: