ÅPNINGSFEST AV YX 7-ELEVEN TEMPOKRYSSET

YX inviterer alle venner av SF til offisiell åpning av YX 7-Eleven tirsdag 26.februar på Tempokrysset i Sandefjord kl 11.00

Fra Shell / 7-Eleven til YX 7-Eleven

Det er med stolthet at vi kan annonserer at vi har skiftet drivstoffleverandør fra Shell til YX. 
YX er eneste norskeide drivstoffselskap og med overgangen av alle stasjoner fra Shell /7-Eleven til YX 7-Eleven blir vi en i fremtiden, Norges største drivstoffkort, med nesten 500 lokasjon i YX 7-Eleven, UnoX og YX alene i Norge samt Preem-stasjoner i Sverige.

Vår butikk forblir 7-Eleven med alle de fantastiske tilbud dere kjenner fra før. I tillegg har vi fått Crispy Fried Chicken, som er norskproduserte sprøe kyllingstykker som er frityrstekt – utrolig lekkert, som må prøves.

I YX sine drivstoffkort ligger det mange rabatter og fordeler. For at vi enklest og sikrest skal kunne hjelpe dere med å utnytte fordeler, ber vi dere om å ta kontakt med Eivind Emanuelson på telefon: 9067 8688, så vil Eivind hjelpe dere best mulige betingelser fra YX.
 
Vi holder offisiell åpning av vår nye stasjon, tirsdag den 26/2 kl 7 på 11 (10:53) og inviterer alle venner av SF til å feire sammen med oss her.

Fra 7 på 11 og litt ut over dagen byr vi på kake, pølser, burgere, kaffe etc. og informerer gjerne om fordelene ved YX-kort, og håper å se mange av dere denne dagen.
 
STØTT YX PÅ TEMPOKRYSSET, SAMMEN FOR SANDEFJORD!

Annonse fra Obos-ligaen: