Avdelingsoppsettet er klart

Nå er det klart hvem som blir motstandere for SF 2 i 3.divisjon neste sesong.

Lørdag formiddag publiserte Norges Fotballforbund avdeligsoppsettet i PostNord-ligaen og Norsk-Tipping-ligaen, hvor SF 2 skal spille i 2018. 

- Vi har forsøkt å begrense reisebelastningen mest mulig, selv om det ikke var til å unngå at noen klubber får noen lengre reiser. Å sette opp Norsk Tipping-ligaen har vært ekstra utfordrende i år. I Norsk Tipping-ligaen har reisebelastning et større fokus enn i PostNord. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig, og Nord-Norge bør kobles mot lag på Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som reiser nordover, og denne sesongen er det derfor andre lag enn i fjor som gjør det, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til fotball.no.

Flere lokaloppgjør

SF 2 kan glede seg til flere lokale kamper neste sesong. Både Ørn-Horten, Halsen og FK Tønsberg er å finne i samme avdeling.

- Andre viktige kriterier for oss er en jevn fordeling av 2. og 3.lag og antall nedrykkslag i hver avdeling. Vi ønsker også å legge til rette for flest mulige lokaloppgjør. Geografi, lokale forhold og individuelle behov går ikke alltid opp, men vi har hatt en god dialog og et meget godt samarbeid med Divisjonsforeningen og håper klubbene er totalt sett er fornøyd, sier Fisketjønn.

Norsk Tipping-ligaen avdeling 3

Ørn-Horten
Åssiden
FK Tønsberg
Urædd
Pors
Halsen
Sandefjord 2
Madla
Staal Jørpeland
Sola
Egersund 2
Donn
Start 2
Vindbjart

Alle avdelingene kan du se her.

Annonse fra Eliteserien: