3 poeng i Notodden

Sandefjord Fotball vinner 2-0 borte mot Notodden, og beholder 2.plassen på tabellen. Her ser du høydepunktene fra kampen!

Det er endelig søndag, og SF skal igjen spille seriekamp etter en liten landslagspause. Marc Vales har spilt for Andorra og møtt stjerner som Griezmann, Mbappé og Pogba. Nå skal han prøve seg mot Martin Brekke og Henrik Gustavsen. Kontraster ja, men det handler om akkurat det samme. Griezmann skal stoppes, og Martin Brekke skal stoppes. 

Det er fin dag i Notdden, og vi ankommer en flott arena. Turbussen Vestfold har ført guttane trygt frem, og de er klare for kamp. Marti Cifuentes og resten av trenerteamet har gjort sine tanker om hvem de ønsker å sende ut i krigen. Notodden starter friskt, og prøver å presse de rødkledde for anledningen. Sandefjord Fotball får straks kontroll på kampen, og har mye ball. Første scoring kommer etter 31.minutter ved vår nummer 10, Rufo! Anton Kralj slår et strålende innlegg fra venstresiden, og Rufo er smartest og kommer først på ballen og header den i nettmaskene. Vi kan dermed gå til pause på ledelsen 0-1!

I det 87.minutt så poengterer vi kampen etter et herlig forarbeid av Mohamed Ofkir. Som vi har sett mange ganger denne sesongen, så utfordrer Ofkir ute på kanten og kommer seg forbi. Håvard Storbæk har gjort et monsterløp for å komme seg først inn i boksen. Det ser selvfølgelig Ofkir, og sender en kontrollert ball langs bakken som Håvard enkelt kan sette bak NFK-keeper. 

3 nye poeng i lomma, og vi beholder 2.plassen i Obosligaen. Det 3 poeng foran Kongsvinger som forøvrig vant 4-2 hjemme mot Start. 

IMG_6446
Rufo scoret sitt første mål for sesongen!

Slik starter vi kampen:
Walter Viitala
Brice Wembangomo (Ut etter 71.minutter)
Lars Grorud
Marc Vales
Anton Kralj
Enric Valles (Ut etter 89.minutter)
William Kurtovic
Håvard Storbæk
Stefan Mladenovic
Rufo
Tobias Svendsen (Ut etter 61.minutter)

Benken:
Jacob Storevik
Christer Reppesgård
Erik Mjelde (Inn etter 89.minutter)
Mohamed Ofkir (Inn etter 71.minutter)
Pontus Engblom
Marius Høibråten
Vidar Ari Jonsson (Inn etter 61.mintter)

Annonse fra Eliteserien: