Publikum stemte frem Christer Reppesgård som banens beste. (Foto: Torstein Flåm)

3 FANTASTISKE POENG!

Christer Reppesgård takker for seg med 1-0 seier mot Kongsvinger i hans siste hjemmekamp for denne gang!

Det var duket for en god fotballkamp søndag kveld i Sandefjord. Rammen var fin. Det hele startet ved innmarsj. Håvard Storbæk mottar blomster fra Daglig Leder Espen Bugge Pettersen etter å ha spilt sin 100 kamp borte mot Notodden. Deretter er det vår fantastiske forsvarskjempe Reima som får sin fortjente hyllest. Reppesgård har spilt over 200 kamper for klubben, og velger nå å søke nye utfordringer.

For de fremmøtte er 1.omgang en solid fotballkamp fra begge lag, men SF tørr å holde i ball. SF satte virkelig opp tempo de siste 20 minuttene, og kom til flere sjanser. Lagene går til pause på 0-0, og går inn i garderoben med håp og muligheter.

Rufo setter igang 2.omgang, og det blir en jevn og spennende omgang. Etter 78 minutter så er det Vidar Ari Jonsson som slår en fantastisk crosser på bakre stolpe. Og der er selvfølgelig OBOSligaens toppscorer som lurer! PONTUS ENGBLOM er navnet, og noterer seg for sin 13 scoring denne sesongen i OBOSligaen. SF klarer å stå imot de siste minuttene, og vinner kampen 1-0. Det var 3 fantastiske poeng, som kan ha en stor betydning når vi skal telle opp poengene til slutt!

Sandefjord Fotball går dermed opp til 33 poeng etter 14 serierunder. Nå gjelder det å omstille kroppene, og lade opp til en ny kamp neste helg. Da venter HamKam på Briskeby Stadion.