3-3 mot KFUM

Tar tilbake 2.plassen på tabellen etter storsmell for Start.

Det så lenge ut til at SF hadde avgjort kampen, da Håvard Storbæk sendte oss opp i føringen 3-1 etter 71.minutter spilt. En kamp der vi spiller en rotete 1.omgang, og kommer ikke inn i matchen før det har passert 30.minutter spilt. Deretter er det Lars Grorud som viser hvem som er sjefen og banker inn 1-1 etter 30.min og vi snur kampen til vår fordel.

KFUM kommer med voldsomt trykk mot slutten og kriger inn 2 scoringer i løpet av 2 minutter. Sandefjord får en siste mulighet på overtid hvor William Kurtovic er kald og lobber den over keeper. Men der kommer det en mesterlig redning fra KFUM-forsvarer som klarer å heade den i tverliggeren og ut.

Det ender dermed 3-3 på KFUM Arena.

Start taper hele 4-0 borte mot HamKam, noe som gjør at vi tar tilbake 2.plassen på tabellen. For en spenning vi får mot slutten av årets sesong!