SF Kvinner setter kursen mot Italia

Onsdag 12.februar drar jentene på treningsleir til Italia. En uke der jentene skal bli enda bedre kjent, og gjøre seg klare for en ny sesong.

Annonse:

Onsdag setter jentene kurs til "The world´s top region to visit in 2019" eller lettere sagt Alba i Italia. En treningsleir som gir jentene mulighet til å leve mer helproffesjonelt, og som gir en dem en ny giv. Administrerende leder i SF Kvinner, Lasse Saga har også lagt opp til at foreldre og sponsorer kan booke seg med på de fire første dagene. Dette vil være med på å finansiere litt av turen i tillegg til god støtte fra samarbeidspartnere, samt at de medreisende får et fullpakket program med mat, vin, serverdigheter og selvfølgelig mye fotball. 

Dem skal blant annet besøke slottet i Barolo by, bo i byen Alba og besøke 5-6 av de viktigste distrikene som La Morra, Serralunga d´Alba, Moforte d´Alba, Barolo, Norvello og Verduno. Jentene skal selvfølgelig på treningsleir, og bruke mye tid med ballen mellom beina. 

Avreise er fra vår samarbeidspartner Sandefjord Lufthavn Torp kl 19.55. Deretter lander dem i Bergamo Milano før det venter en drøy time i buss til dem ankommer Hotel Calissano.

Lasse Saga er en kjent mann i disse strøkene, og lover de medreisende en fantastisk tur i det italienske strøk. Vi har tatt en prat med Lasse for å høre litt mer konkret hva denne turen går ut på:


Melissa Wiik signerte nylig en ny kontrakt som gjør henne til hovedtrener i 3 år til. 2019 ble et år der dem blir seriemestere for 3 gang, men kommer seg ikke igjennom kvalikken til 2.divisjon. Nå gleder hun seg over en ung og spennende spillertropp som er klare for en ny sesong. 

- Har fått noen nye spillere inn, også er det noen som har sluttet. Sånn er det alltid. Mister gode spillere, også kommer nye gode spillere inn som finner seg godt til rette raskt. Kommer veldig fort inn i det, som er spennende. Vi er et veldig ungt lag og det er veldig spennende for fremtiden. 

Nå venter det 1-en uke i Italia som gjør at jentene kan få følelsen av å være helproffesjonelle.


Annonse fra Eliteserien: