Sesongavslutning mot Langesund

Maria Prestegården scoret sitt første mål i SF drakta og da var det like gjerne mål nr. 100 i sesongen.

Annonse:

Selv om både opprykk og seriemestertittel var sikret før kampen lørdag mot Langesund ønsket både lagledelsen og jentene å fullføre sesongen på en skikkelig måte. Med 90 scorede mål før kampen gikk laget ut i hundre. Vi startet kampen i en 1-3-5-2 formasjon. Første mål kom etter 5 minutter ved lagets toppscorer Emilie Finnevolden etter at Hanna Celius ble spilt fint frem i bakrom av Maren Norøm. Hanna avsluttet i tverrligger før Emilie enkelt satte 1-0. På stillingen 2-0 til SF Kvinner fikk Langesund straffe. Langesund satte straffen over mål og SF Kvinner kunne puste lettet ut.

SF Kvinner var aldri truet og det stod 7-0 til pause. Etter pausen endret vi formasjon til 1-3-4-3 og bestemte oss for å være mer aggressive i gjenvinningen. Vi så også muligheten til å score mål nr. 100. Mål nr. 100 kom i det 52. minutt ved Maria Prestegården etter et flott innlegg fra Maren Knudsen og hvor Maria prikket den inn under keeperen. Det stod 10-0. Maria har vært med i SF Kvinner siden oppstart og har aldri scoret mål. Det var derfor veldig gøy at hun scoret mål nr. 100 når hun først skulle score. Kvinnen for de store anledninger!

Teknisk sett fikk vi tildelt 3 mål når Fossum ikke møtte til kamp. Det ble derfor et poeng at 13-0 målet som ble scoret av Hanne Celius etter at Nora Jørgensen nikket i stolpen er "vårt" mål nr. 100. Jentene ga seg ikke før det stod 17-0 på måltavlen. Uansett en veldig sterk sesong av SF Kvinner som sportslig har hatt en enorm utvikling fra vår til høst. SF Kvinner vant serien med 18 seiere og kun 2 tap, 54 poeng, 107 scorede mål og kun 18 mål imot. 11 kamper holdt jentene nullen. Sterk prestasjon i 2018 sesongen og nytt direkte opprykk til 2. divisjon.

SF Kvinner har planlagt 2019 sesongen i detalj og skal jobbe hardt for å nå målene for 2019 sesongen også. Vi skal legge alt til rette slik at sport kan jobbe godt med jentene på feltet og så skal vi rundt laget bli enda "råere" på spillerlogistikk og forsterke samarbeidet med våre samarbeidspartnere. Vi gleder oss til 2019 sesongen!

Annonse fra Eliteserien: