Ett ben i 2. divisjon

SF Kvinner med ett ben i 2. divisjon.

Annonse:

Det var en konsentrert og fokusert gjeng som dro til AKA Arena for å møte et formsterkt Hønefoss lag. Vi startet i vår velkjente 1-4-3-3 formasjon med Michelle Kruge Bjerke i mål, Kristine Bø Andersen, Maren Norøm, Ingrid Ask Andreassen og Yalda Shams dannet bakre firer. På midten startet vi med Maren Knudsen, Sofie Taule og Emilie Finnevolden (K) og foran Thea Gundersen, Hanna Celius og Ida Bjønnes. På benken hadde vi kun Mina Jørgensen og Maria Prestegården. Melissa Wiik er opptatt med UEFA A-kurs så laget ble ledet av Peter Kovacs og Lasse A. Saga.

Vi startet kampen litt nervøst og hadde en del unødvendige balltap. Hønefoss la seg lavt med små rom mellom de fire bak og fem på midtbanen. Vi lot ballen gå raskere og vridde spillet mye fra side til side. Det resulterte i flere halvsjanser til SF Kvinner og etter 20 minutter var Hanne Celius nære på å sette første målet, men ballen snek seg rett utenfor målet.

Etter 38 minutters spill er en av kampens store profiler Thea Gundersen farlig frempå med et skudd som går i kryss-stanga. Ida Bjønnes er fint med på returen og scorer kampens første mål, fortjent 1-0 til SF Kvinner. Fullt fortjent 1-0 ledelse til pause.

I andre omgang tok vi regien fra første minutt. Jentene gjorde en formidabel jobb, løp mye, jobbet hardt og hadde mange flotte kombinasjoner. Hønefoss ble presset bakover på banen og spilte de tjue siste minuttene uten angrepsspiller. 2-0 målet kom likevel ikke før i det 62. minuttet. Ida Bjønnes utnytter rommet mellom back og midtstopper på kanten, legger inn foran mål hvor Hanna Celius lekkert scorer 2-0 målet.

På dette tidspunktet har SF Kvinner full kontroll. I det 78. minutt trer Emilie Finnevolden lekkert gjennom Hanna Celius som vender bort midtstopper og det står 3-0.

Trener Lasse A. Saga synes det er vanskelig å trekke frem enkeltspillere, men synes det er gledelig å se Thea Gundersen i slik form tilbake fra skade. Michelle holder nullen nok en gang, forsvaret ligger kompakt, en sentral midtbane som holder 1. divisjonsnivå og angrepsrekke som scorer 3 mål -for et lag som fortjener å rykke opp til 2. divisjon.

Han fortsetter videre «det sier alt når treneren til Hønefoss, Geir Engen kommer bort etter kampen og gratulerer jentene med flott spill, ønsker dem lykke til i 2. divisjon og aller viktigst at jentene er veldig sympatiske og fine jenter på utsiden av banen»

Nå håper vi alle jenter fra hele Vestfold tar turen til Sandefjord for å se opprykkskampen mot Teie neste onsdag kl. 19.30! Vi trenger hver og én sin støtte! "Fordi jentene fortjener det".

Annonse fra Eliteserien: