Første Toppseriespiller-signering

SF Kvinner har lenge jobbet med å signere spiller(e) med erfaring fra øvre del av seriesystemet. For den unge troppet er det svært viktig å få inn spillere med rutine. Det er derfor med stor glede vi kan informere om at Maren Knudsen (23) er signert. Maren kommer fra Klepp IL. I tillegg til Toppserieerfaring fra Klepp IL har hun også Toppserieerfaring fra tiden i Urædd sesongen 2016.

Annonse:

Maren hilste på spillergruppen etter kampen mot Ørn/ Eik 2 og vil ha sin første trening med SF Kvinner denne uken. Maren skal studere ved Politihøyskolen i Stavern skoleåret 2018/19. Maren spiller første SF kamp borte mot Åssiden onsdag 22. august.

Maren Knudsen skal aksle drakt nummer 8 i SF.
Maren Knudsen skal aksle drakt nummer 8 i SF.

SF Kvinner ble etablert i 2016 som et samarbeidsprosjekt mellom syv breddeklubber (Helgerød, GØIF, Sandar, Runar, Stokke, Andebu og Store Bergan) i Eliteserieklubben Sandefjord Fotball. Første sesongen 2017 endte med direkte opprykk til 3. divisjon. Målsetningen er klar: topp 8 i Toppserien med ambisjon om Europacupspill på Komplett Arena. Hovedtrener er Melissa Wiik Kovacs med hjelpetrener Peter Wiik Kovacs.

«Det er svært gledelig for Vestfoldfotballen å få med Maren på laget. Vi gleder oss til å se Maren i aksjon i Sandefjordsdrakten denne høsten» sier adm. leder i SF Kvinner Lasse A. Saga.

For mer informasjon send e-post til lasse@sandefjordfotball.no eller kontakt

Lasse A. Saga - Sandefjord Fotball

+47 916 24 047

Annonse fra Eliteserien: