Opprykk på første forsøk

(SF Kvinner - Barkåker 2-0) I sin første sesong kunne SF Kvinner juble for opprykk til 3. divisjon etter å ha slått Barkåker i siste serierunde.

Trener Melissa Wiik-Kovacs strekker hendene i været og jubler. SF Kvinner har akkurat slått Barkåker 2-0 og sikret opprykk til 3. divisjon. 

All ære til jentene

- Jentene fortjener det så inderlig. Det er de som har ønsket dette her, og den måten de leverer på i dag. Vi maler på og ønsker å score flere mål, sa Melissa etter kampen med laget jublende i bakgrunn. - For en sesong. Det er en ære å få trene en så ivrig gjeng. Og dette er bare starten, understreker hun.


Roet nervene

Onsdagens motstander Barkåker kunne snyte SF for opprykket med seier på Gamle Stadion. En av kampens to målscorere, Hanna Celius innrømmer at jentene var litt ekstra spente og nervøse før kampen. - Det var litt nerver før kampen. Melissa hadde en veldig god tale i garderoben og den gjorde at vi ikke ble så stressa, forteller Celius. 


Ida Marie Bjønnes sendte jentene i ledelsen midtveis i første omgang. Med en drømmescoring  doblet Cellius ledelsen tidlig i andre omgang og da skjønte de 164 fremmøtte tilskuerne på Gamle Stadion hvilken vei det gikk. 

Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen.

(Se Torstein Flåm herlige bilder fra kampen og feiringen idet dommeren blåste av kampen)

Kampfakta

SF Kvinner – Barkåker 2-0 (1-0)
Gamle Stadion
Tilskuere: 164
Dato: 12. oktober

Mål: 1-0 Bjønnes (34'), 2-0 Celius (55')

SF Kvinner: Michelle Kruge Bjerke, Kristine Bø Andersen, Maren Norøm, Jalda Shams, Karianne Fritzøe, Mari Bostrøm, Nora Jørgensen, Victoria Nikolaisen, Emilie Finnevolden, Ida Marie Bjønnes, Hanna Celius, Julie Sandberg Amundsen, Elise Olafsen, Maria Prestegården, Fredrikke Amundsen, Andrine Røhjell Odland, Renate Myhre Fon, Tuva Malmberg

Annonse fra Eliteserien: