Debut, comeback og avslutning - SF Kvinner slo Modum

(F. v.) Ida Bjønnes gjorde et veldig godt comeback i SF trøya. Karianne Fritzøe gir seg i SF ifb. med studier. Karianne har vært en stor bidragsyter og spilt i SF Kvinner siden oppstart. Emily Anvik Hansen hadde en flott debut og kronet det med en fin corner til Emilie som enkelt scoret 3-1 målet!

Annonse:

Vi møtte et godt Modumlag på Vikersund stadion i første seriekamp etter sommerpausen. Som mange andre mostanderlag i serien, lå Modum lavt og kompakt, var kyniske og gjennombruddshissige med giftige på kontringer.

Uavgjort til pause

Tross stor bane var det likevel viktig med tålmodighet, balltempo og hurtige vridninger. Nettopp dette skjedde ved første scoring. Raskt fikk vi vridd fra høyre til venstre side i bakre ledd hvor Tuva så ble spilt rett gjennom på venstre kanten. Innlegget herfra blir slått hardt langs bakken med gode innløp foran mål. På bakerste stolpe dukker Nora opp fra høyre indreløper posisjon som på én touch setter ballen kaldt og rolig i lengste hjørne. Et praktangrep i ekte SF stil som jentene løser på en bra måte ved spill mot etablert forsvar.

Deretter er det i en periode Modum som presser på. De utnytter en overgang som ender i scoring. Til pause er vi like langt igjen, men vi bestemmer oss for å fortsette, samt prøve å avslutte alle angrep slik at motstanderne ikke kommer til flere kontringsmuligheter.

Solide innhopp i andre omgang

I andre omgang tar vi met tak igjen og fikk opp aggressivitet som jentene selv mente ble viktig. Vi presser på og får en corner som Ingrid slår. Foran mål er det kriging hvor Emilie ofrer seg og får prikker den inn. Opp i 2-1 ledelse, men ingenting avgjort enda.

Siste halvtimen kommer debutant Emily og hjemvendte Ida Bjønnes som gjør solide innhopp og bidrar sterkt både defensivt og offensivt. Til slutt får vi en corner som debutanten Emily tar. Den er perfekt slått med innoverskru på bakre stolpe som gjør det enkelt for Emilie og kontrollere ballen inn i mål.

Karianne kom inn og fikk sin gode avskjed med jentene på banen idag etter å ha bidratt sterkt til laget helt fra oppstart på SF Kvinner. Vi ønsker Karianne lykke til med studier og ny klubb og velkommen tilbake ved en senere anledning. Alle bidro til en god start på en spennende og utfordrende høstsesong.

Kampfakta

3. divisjon kvinner, Buskerud
Modum - SF Kvinner 1-3 (1-1)
Vikersund Stadion
Dato: 9. august

Mål: 0-1 Nora Høyesen Jørgensen (22'), 1-1 (38'), 1-2 Emilie Finnevolden (65'), 1-3 Finnevolden (90')

SF Kvinner (4-3-3): Michelle Kruge Bjerke - Kristine Bø Andersen, Thea Gundersen, Ingrid Ask Andreassen, Julie Sandberg Amundsen - Nora Jørgensen, Sofie Othelie Taule, Emilie N. Finnevolden - Mina Høyesen Jørgensen, Hanna Celius, Tuva Malmberg

Innbyttere: Karianne Fritzøe, Ida Marie Vaal Bjønnes, Maria Prestegården

Annonse fra Eliteserien: