Skuffende hjemmetap

Etter to mål imot i 1. omgang endte det med et skuffende 0-2-tap hjemme mot Viking for SF-juniorene søndag formiddag.

Annonse:

Som følge av forrige ukes kalasseier over Åssiden i cupen ble det en kamp hvor Sanefjords G19-lag virkelig fikk kjenne på bakkekontakten igjen. På Vesterøya kunstgress var det nemlig kun ett lag på banen, og det var gjesene fra Stavanger.

Kampen åpnet derimot med en gedigen SF-mulighet da ballen smalt i tverrliggeren, men det ble kun med et smell i metallet for Petter Olsens menn.

Derfra og ut kjørte Viking kampen, og blåtrøyene vant knapt en eneste duell i de første 45. minuttene.

Dermed var det slettes ikke ufortjent at bortelaget gikk opp i ledelsen etter 23. minutter. Gjestene spilte seg inn bak et vertskapsforsvar i total ubalanse, og inn mot mål var det rene autostradaen før Jonas Antonio Halsne til slutt kunne rulle ballen i kassa.

Det skulle heller ikke ta lang tid før rogalendingene hadde doblet ledelsen. På en kontring gikk det meste for fort for SF-ungguttene, og til slutt var det Maxmillian Taraldset Hæstad som fikk det siste touchet på ballen før den nok en gang lå i nota.

Tannløst foran mål

Etter sidebytte maktet guttane å heve seg et lite hakk, og flere sjanser ble produsert i forhold til hva som var tilfelle i 1. omgang.

Likevel var det generelt alt for tannløst foran Vikings mål, med lite sluttprodukt på det som kom forover av angrep.

Ettersom kampen dro mot full tid var det lite tvil om at det skulle gå mot borteseier. SFs juniorer manglet rett og slett det lille ekstra for å gå seirende ut.

Det har riktignok vært mange kamper i mai og sesongen er fortsatt lang. 

Førstkommende fredag er det allerede sjansen til å revansjere seg når Ullensaker/Kisa kommer på besøk til Sandefjord.

Kampfakta

Nasjonal G19
Sandefjord Fotball - Viking FK 0-2 (0-2)
Vesterøya kunstgress
Dato: 27. mai

Mål: 0-1 Jonas Antonio Halsne (23'), 0-2 Maxmillian Taraldset Hæstad (35'),

SF-troppen: Jesper Granlund, Christoffer Sandnes, Even Horgen, Lars Markmanrud, Brik Boufous, Lang Awuor, Marius Jacobsen, Henrik Maslø Dunsby, Daniel Kronstad, Herman Dale Hesby, Eirik Bøen Siem, Teodor Nørstebø-Vartdal, Amanj Mohammadi, Jonathan Elias Svendsen, Espen Amundsen, Martin Andersen

Annonse fra Eliteserien: